Kogelwerende kleding wordt steeds populairder

kogelsKogelwerende kleding is in Amerika al helemaal hot, en met het wapenbeleid daar is dat ook niet iets wat als heel gek beschouwd mag worden. Een kindersurprise ei is verboden maar een machinegeweer kan iedereen aanschaffen. Genoeg over het wapenbeleid. Kogelwerende kleding kan ook binnen Nederland beschouwd worden als iets dat handig is voor bepaalde doelgroepen. Per 1 januari 2015 zal er in Eindhoven een winkel geopend worden van Miguel Caballero, deze Colombiaanse modekoning heeft ontwerpen waaraan je niet kunt zien of voelen dat je kogelwerende kleding draagt. President Obama schijnt een vaste klant te zijn.

Juweliers en beveiligers

Voor mensen met een gevaarlijk beroep, of dat nu is omdat ze vaak overvallen worden of omdat ze met veel geld over straat lopen kunnen zich veiliger voelen doordat ze een kogelwerend pak aan hebben. In die lijn kan ik er ook goed inkomen dat het best verstandig en handig is dat er kleding komt welke kogelwerend is en een hoog draaggemak heeft. Toch wordt er ook al verondersteld dat door het draagbare gehalte van kogelwerende kleding en het feit dat je deze gewoon kunt kopen in een winkel, ervoor gaat zorgen dat de criminaliteit juist zal gaan stijgen. Er wordt aangegeven dat er bij de winkel niet contant betaald kan worden, dit wordt als reden aangehaald om te voorkomen dat criminelen hier kogelwerende kleding zullen gaan aanschaffen. Nou het is geen huis wat gekocht moet worden, er is vast nog wel een legale bankrekening waar dit bedrag af kan?

Geen kogelwerende kleding wel shoppen?

Er zijn genoeg mensen die geen behoefte hebben aan kogelwerende kleding, omdat ze het nut er niet van inzien, zich veilig voelen op straat of gewoon geen interesse hebben in deze hele heisa. Gelukkig kan je in de Kortingscode webshop ook genoeg acties vinden waarmee je korting krijgt op kogelvrije kleding. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het een goed plan dat mensen met een beroep met een risico hier gebruik van kunnen maken, of dat wanneer je een keer een overval meegemaakt hebt je jezelf wilt beveiligen. Maar het beschikbaar maken voor iedereen? Daarmee maak je het ook beschikbaar voor de mensen waar je jezelf tegen wilt beschermen – waarmee je precies het tegenovergestelde zult gaan bereiken. Een verhoogde criminaliteit met meer schietpartijen.

Comments are closed.