Een week zonder stress

stressEen week zonder stress, is iets wat voor veel mensen bijna onmogelijk klinkt. In veel gevallen begint de stress al zodra het bekende geluid klinkt in de ochtend: je wekker. Daarna begint je week en voor veel mensen is dat al genoeg reden om op maandagochtend al in de stress te schieten.

Dat kan anders!

Ja dat weten we allemaal dat dat anders kan, maar hoe? Het is simpeler dan je zou denken je gooit gewoon je vaste patronen overboord en doet alles voor één week helemaal anders. Huh, wat? Ja, verander het geluid van je wekker. Dat is stap een, omdat je anders wakker wordt begint je week ook anders. Klinkt simpel of niet? Dat is het ook. Gemakzucht is het tweede wat aangepakt moet worden, zet je wekker vroeger en doe die sit-ups waarvan je jezelf elke ochtend weer overtuigd dat je geen tijd hebt. Zorg dat je een structuur krijgt doe geen tien dingen door elkaar, maar doe alles rustig één voor één. Je zult merken dat je alles, of het nu werk gerelateerd is of je huis op orde houden, niet alleen makkelijker maar ook sneller voor elkaar krijgt – zonder stress dus!

Je hebt tijd over

Tijd over? Dat is iets wat niet veel mensen meer hebben. Het gevoel van luxe je kunt gaan winkelen (vergeet dan deze Kortingscode Score niet!) of lekker met je benen op de bank gaan zitten onderuitgezakt met een film aan. Iets waar je normaal de tijd niet voor hebt – of neemt.

Comments are closed.